Боротьба з корупцією – одне з найпершочерговіших і найважливіших завдань. Грузія змогла, зможемо і ми

Засновник фонду «Лівобережна Київщина»
Павло Різаненко

07400, Україна, Київська обл.,
м. Бровари, вул. Гагаріна, 20,
а/с 362, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: + 380 (4594) 3 60 83

Партнери

Великодимерська громада

Зберігаючи добрі традиції

Цими днями   , в селі Власівка Баришівського району, відбулися районні змагання XIV-го традиційного турніру з міні-футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті одного з найкращих футболістів Баришівщини 70-х років минулого століття – Івана Лисенка.

 

В змаганнях взяли участь команди шести населених пунктів району. Цікава та безкомпромісна боротьба відбулась між командами у фінальній частині турніру, де ветерани команди ”Більшовик“ перемогли гравців команди села Ярешки, тим самим здобули бронзові нагороди. А за перше місце у двобої зійшлись команди смт. Баришівки та села Власівка. Гра проходила з перемінним успіхом і все ж таки, не підвели свого земляка Івана Лисенка власівчани та здобули почесне 1-е місце.

Турнір відбувся за підтримки партіі "УДАР",  благодійного фонду "Лівобережна Київщина" та місцевих підприємців.

Сільський голова Литвин В.В. вручив перехідний Кубок команді-переможцю. Всі команди отримали дипломи відповідних ступенів, а гравці команд-призерів були нагороджені медалями та грамотами. Гравці, які були визнані кращими на турнірі, отримали свої призи, а командам-призерам  голова Баришівськоі районноі  ВФСТ “Колос” Шинкарук С.М. презентував по футбольному мячу.

Вдяку та втішні призи отримали і інші учасники змагань  та місцеві жителі, котрі активно брали участь в організації змагань. Особливу подяку від учасників отримали Цвілій Микола Федорович та Гончаренко Володимир, котрі кожного року з власної ініціативи – головні організатори цих змагань.

До зустрічі на наступному XV–му традиційному турнірі!